Blogmeeting

Ik had lang ervoor getwijfeld, ,of ik zou gaan naar de blogmeeting, die Myriam en Omabaard organiseerden. Niet dat ik niet wou gaan, maar de vraag was, “zou ik in staat zijn om te gaan”. En toen zei ik ja, en dan sliep ik de nacht ervoor verschrikkelijk slecht, enfin, veel aan slapen deed ik niet, meer aan wakker liggen en pijn hebben. Ik dacht toen, ik red het nooit, ik ga moeten afzeggen. Maar toen ik opstond, voelde ik me wonderwel, veel beter dan ik me s ‘nachts voelde. En mijn mannetje zag het helemaal zitten om naar Antwerpen te rijden, ( wat ben ik toch een gelukzak ) . We parkeerden ons op een park en ride parking en konden van daaruit de tram nemen tot aan de Groenplaats, ideaal dus. Het was nniet druk op de weg en de tram kwam vlot en zo waren we er een uurtje voor afspraak. Ik zag het niet zitten om nog veel rond te wandelen, dus gingen we vooraf een koffietje drinken in een klein maar leuk etablissementje.

De blogdames deden ondertussen een wandeling in het mooie, maar drukke Antwerpen, terwijl wij post gingen vatten in het koffiehuisje waar de lunch doorging. Een toffe plek, klein, maar rustig, supergoed gekozen! De dames kwamen aan om 13.10h, op het geplande uur! Ik herkende meteen Myriam en Omabaard. De drie andere dames kwamen alledrie uit Nederland, en van Rietepietz en Matroos Beek had ik al reacties zien passeren. Altijd leuk om mensen te leren kennen.

Het was aangenaam, maar ik heb altijd zo veel te vertellen, dat ik de ene flater na de andere sloeg, omdat ik vaak niet op mijn woorden kon komen. De weinige slaap zal er ook wel niet goed aan gedaan hebben en de extra pijnstillers die ik had genomen ook niet vrees ik.

Soit, ik was superblij dat ik er was, ik genoot van het lekkere eten, al kreeg ik niet alles op. Alle bordjes zagen er prima uit, niet alleen mooi geepresenteerd, maar ook superveel, sot, het was dik in orde.

De gesprekken voelden heel vertrouwd, omdat ik het gevoel had, dat we in de loop der jaren al veel van elkaar wisten. Maar nadien vroeg ik me af, of ik weer niet te veel had getetterd, we waren aan tijd gebonden en dan probeer ik , eum, ja, veel te vertellen, maar ik luister uiteraard ook heel graag hoor, naar verhalen van anderen. Soit, de tijd vloog voorbij en ik had best nog een beetje willen blijven, maar de dames stonden op uur en moesten nog een heel stuk wandelen, alvoor ze terug aan het station aan zouden komen. We hebben zelf nog wat over de groenplaats gewandeld, eens de bazar binnen gewandeld en dan via dde roltrap terug naar de tramhalte geweest. Na vijf minuutjes kwam de tram er al aan, en vond gelukkig een zitplaatsje. Ik was een tevreden mens. De ontmoeting had zoveel deugd gedaan. Ik ben nu eenmaal een sociaal beestje en heb graag mensen om me heen die ik graag heb. Ik ben bijlange nog niet hersteld , soms durf ik al eens de moed verliezen , maar deze dag heeft me zo blij gemaakt, dat ik er weer even tegen kan.

Mijn grote dank gaat uit naar Myriam en Omabaard voor de organisatie van de meeting, naar mijn lieve man, die me toch lekker naar Antwerpen over en weer heeft gebracht, ook heeft deelgenomen aan het gebeuren en het nog fijn vond ook.
En aan de andere aanwezigen, die ik op die manier leerde kennen! Thanks iedereen!

Advertentie

20 gedachtes over “Blogmeeting

 1. Dus tóch gelukt om in ieder geval een deel van de meeting mee te maken, blijft bijzonder he hoe vertrouwd mensen kunnen zijn waar je al lang bij leest. Van jou zag ik vooraf ook niet meer dan hier en daar en wel eens een reactie en je zat niet echt naast me bij de maaltijd maar ik kreeg toch genoeg mee van van je verhaal om te begrijpen dat het een best een overwinning was om toch te komen, Hulde.

  Like

   1. Dat is ook wel terecht natuurlijk maar dat is toch wel ongeveer dat wat je beloofd bij een huwelijk. 😉 En geldt over én weer maar soms heeft de één meer hulp nodig dan de ander.

    Like

 2. Het was heel erg fijn om jou in levende lijve te zien, vers van de kapper 😉. Super dat Wim, die we nu ook leerden kennen, jou tot daar bracht. Er komen zeker nog volgende keren om eens, hopelijk fit en gezond dan, samen te komen. De lunch was heel gezellig, lekker en leuk om zitten. Leuk dat het ook jou deugd deed en dat je achteraf niet teveel naweeën hebt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Blij dat het je ondanks de gevreesde problemen goed is bevallen. Leek me een meeting met een beperkt groepje met vooral dames. Zou sowieso niks voor mij geweest zijn… Ik hou van een waas van mysterie bij de mens achter de blogger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s